Het meest gewilde en makkelijkste systeem van Europa zelf installeren

Doordat de installatie van het systeem ontzettend makkelijk in om zelf te doen is het favoriet geworden in heel Europa. Als je die makkelijke installatie combineert met alle gewenste melders, een bereik van 2000 metergeen abonnement en van de hoogste kwaliteit dan heb je een winnaar.

Bespaar honderden euro’s uit

Door het systeem zelf te installeren kunt u veel geld besparen op het Ajax draadloze alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is normaal gesproken erg gemakkelijk te installeren voor een installateur. Het is niet nodig om allerlei kabels te trekken door de woning wat vaak niet eens kan. Daarom werkt een installateur graag met draadloze systemen. Het scheelt ontzettend veel tijd en daarom geld.

Gemaakt om zelf te installeren

Het Ajax draadloos alarmsysteem is gemaakt om zelf snel en makkelijk te installeren. Het systeem is bedacht met de consument in gedachten. Een betrouwbaar en gecertificeerd systeem dat makkelijk kan worden geplaatst in een kwestie van minuten. Doordat elke melder een eigen makkelijk te volgen handleiding heeft is het voor iedereen mogelijk. 

Voor elk artikel een handige uitleg

Voor elk artikel is een duidelijke handleiding beschikbaar. De handleidingen zijn alle met duidelijke plaatjes die voor iedereen te volgen zijn. Zo kan een installatie snel worden geplaatst en is de woning veilig. Het maakt overigens iedereen een installateur in zijn eigen woning. Het systeem is bedacht om toegankelijk te zijn voor iedereen die een kwalitatief goed systeem wenst. Er zijn tal van mensen voor gegaan bij het installeren van een Ajax draadloos alarmsysteem.

De belangrijkste componenten

Veruit de meest gebruikte en daarmee de belangrijkste componenten zijn het magneet contact en de bewegingsmelder. Natuurlijk is een centrale ook te zien als het hart van het systeem essentieel. Wellicht de keuze voor een binnen of buitensirene. Een rookmelder maakt het systeem compleet als optimale en compleet draadloos alarmsysteem


Centrale (Ajax Hub)

Het hart van het systeem. Hier vandaan gaat alle communicatie. Naar de magneet contacten, melders en alle anderen componenten. Daarbij zorgt de centrale ook voor de communicatie naar buiten toe. Daarmee kan u via de app meldingen ontvangen over de status van u woning.

Draadloos keypad

Plaats het draadloze keypad bij elke deur waar u het systeem wilt schakelen. Het is makkelijk om een vaste plek te hebben waarmee het systeem geschakeld kan worden. Hier kan iedereen die er woont of op bezoek komt het systeem in of uit schakelen. Met de duidelijk knoppen is het voor niemand een geheim om te schakelen. Inschakelen kan altijd zonder code om het nog makkelijker te maken.

Magneet contact (Doorprotect)

Plaatst magneet contact op de deuren of ramen van de woning. Het beste is om op iedere mogelijkheid de woning in of uit te gaan een magneet contact te plaatsen. Elke raam wat ver genoeg open kan om de woning te betreden zou voorzien moeten zijn van een magneet contact. Plaats 1 zijde op het kozijn en de andere zijde op het raam of de deur. Daarmee weet u direct of iemand de woning binnenkomt zonder u toestemming.

Bewegingsmelder (Motionprotect)

Plaats een bewegingsmelder in de kamers die in contact staan met buiten. Als er dus kamers zijn met ramen die kapot gemaakt zouden kunnen worden. Kan iemand de woning binnen komen zonder toestemming via de ramen. Plaats daarom daar een bewegingsmelder in iedere kamer waar dat het geval is. Denk hierbij aan een woonkamer, keuken en de entree.

Rookmelder (Fireprotect)

Zorg ervoor dat u altijd een route naar buiten heeft. Voorkom dat u net zoals meer dan 100.000 Nederlanders kan worden overvallen door rook. Plaats een rookmelder zoveel mogelijk in de gang, overloop of hal. Op die manier is de weg naar buiten altijd veilig van brand. Een goede toevoeging zou natuurlijk de keuken zijn omdat hier veel branden ontstaan. Verzeker de route van buiten naar de slaapkamer tevens van vrije doorgang. Op die manier kan u niet overvallen worden door rook tijdens u slaap.

Sirene (HomeSiren)

Een sirene is niet voor u maar voor de kwaadwillende. De sirene zal een inbreker doen afschrikken door het harde geluid en de aandacht die hij trekt. Hierdoor zal bij een inbraak de inbreker snel de woning verlaten omdat hij liever in rust en onopvallend zijn inbraak voltooid.

BEKIJK HIERONDER DE BROCHURE

“When Security is Art”

 • Snel en makkelijk installeren
 • Grade 2-gecertificeerd
 • Gecertificeerde kwaliteit
 • Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past
 • Beheer via de smartphone

De installatie door Alarm-kopen.nl laten uitvoeren?

Draadloos alarmsysteem laten installeren

Installatie door een praktische en kundige partner

Door de installatie te laten uitvoeren door professionals weet u zeker dat het systeem naar behoren werkt. Daarnaast heeft een installateur tips en ervaring met inbraken en is hij bekend met de methode om ze te voorkomen. Kies een partner met ervaring.

Voordelen

 • Snelle service
 • Professioneel advies
 • Later uit te breiden
 • Altijd een contact persoon
 • Direct ondersteuning

Nadelen

 • Afspraak plannen

Testen bij en na de installatie

Een professional zal er voor zorgen dat een systeem goed geplaatst is in de woning. Hierbij is het vereist te testen of het systeem naar behoren werkt. Dat is vereist om er voor te zorgen dat het systeem werkt zoals het bedacht is. Is het signaal sterk genoeg? Zijn er voldoende melders en kan ik binnenkomen zonder dat het alarm afgaat?


De gevaarlijkste gemeente van Nederland

De top 5 gemeenten waar word ingebroken in Nederland zijn onderzocht door de telegraaf.

Top 5 gemeenten

Hieronder een lijst met gemeenten waar het meest wordt ingebroken in Nederland. Een groot deel van de mensen die hier wonen nemen nadat er een keer is ingebroken helaas pas maatregelen. Voorkom een inbraak!

 • Gouda
 • Blaricum
 • Waddinxveen
 • Haarlemmerliede en Spaarnwoude
 • Laren

Alarm

Zorg voor een alarmsysteem is het eerste wat de inbreker zegt. Hij heeft meer dan 5000 inbraken op zijn naam staan en het was zijn bron van inkomsten jarenlang. Leer van de persoon die ervaring heeft op dit gebiedHij wil de aandacht niet naar zich toe trekken! Kies daarom voor een professioneel alarmsysteem.

Maak u huis zo onaantrekkelijk mogelijk

Een inbreker zoekt de minste weerstand bij zijn dagelijkse ‘werkzaamheden’. Als er een straat met huizen is waaruit hij kan kiezen en één van woningen heeft een alarmsysteem dan zal hij die zeker overslaan om zijn focus naar de andere woningen te verleggen. Hij wil de aandacht namelijk niet op zich hebben en in het geheim kunnen blijven werken.

Waar woont u?

In heel Nederland zijn er dagelijks inbraken en pogingen tot inbraak. De politie brengt de inbraken in kaart en die zijn terug te vinden op u postcode of in u stad of dorp. Klik op de kaart om bij u in de buurt te zoeken. Als u schrikt van de cijfers bedenk dan dat de kaart maar 3 maanden terug gaat.

Benut alle functies

Er zijn een aantal opties die veel mensen ontgaat bij het installeren van een alarmsysteem. Het gebruiken van het alarmsysteem voor meerdere functies dan alleen een melding als er ingebroken wordt.

Nachtstand

Een belangrijke functie die veelal niet gebruikt wordt bij een alarmsysteem is de nachtstand. Het Ajax draadloos alarmsysteem heeft die functie toegankelijk gemaakt voor iedere gebruiker. Een installateur kan u helpen bij het instellen van de nachtstand en de het direct uitleggen zodat hij goed gebruikt zal worden. Tijden het slapen gebeurd het helaas nog steeds dat er ingebroken wordt. De inbreker staat dan midden in de nacht in de woning. Voorkom het met de nachtstand.

Melding bij een inbraak buiten

Zoals te zien is in het filmpje wil een inbreker het liefst ongezien opereren. Hij wil inbreken in het donker en uit het zicht. Verschuilen achter een schutting of inbreken in een schuur in de achtertuin lenen zicht daar ideaal voor. Met melders in de achtertuin is het niet meer mogelijk om ongezien in de tuin te lopen. Melders in de tuin voorkomen echt een alarm omdat een inbreker de kans niet krijgt om ongezien of ongehoord bij de woning te komen. Hierdoor zal de inbreker direct de tuin verlaten en naar een andere woning toe gaan.

Camera in de tuin

Met een camera in de tuin is het mogelijk om terug te kijken waarom de melders in de tuin zijn afgegaan. Als er een alarm is geweest dan is het altijd fijn om even terug te kijken. Zo is het gemakkelijk te zien wat de oorzaak is geweest of wie er in de tuin is geweest. Daarnaast is het ontzettend gemakkelijk voor als u niet thuis bent en het alarm afgaat. Dan kunt u zien wie er in de tuin loopt en als die persoon er niet hoort te zijn direct de politie bellen.

Direct beeld bij een alarm

Met een camera in de tuin, boven de voordeur of achterdeur kunt u direct beeld ontvangen van de alarm melding via de Ajax app. Hierdoor is een alarm snel in te schatten door iedereen. Een maandelijkse abonnement voor een meldkamer is daarom niet meer nodig. Geen maandelijkse kosten maar wel de snelste en beste methode om inbrekers buiten te houden.

Melding bij brand

Voldoende melders die de weg naar buiten beschermen zorgen ervoor dat u, naast niet meer overvallen worden door een inbreker, u ook niet meer overvallen kan worden door brand. Helaas overkomt het een aantal mensen in Nederland nog ieder jaar. Als u toch al kiest voor een alarmsysteem maak er dan zo goed mogelijk gebruik van en benut alle opties die er zijn.

Kies een betrouwbare partner

Het is verstandig en logisch dat u het systeem wilt laten installeren door een professional. Op die manier weet u zeker dat er niets over het hoofd gezien kan worden en zal het systeem altijd naar behoren werken. En er is iemand om contact op te nemen met vragen.

ALARMSYSTEEM-WONING.NL

Jouw specialist in alarm en camerabeveiliging door héél Nederland

Indien u vragen heeft, neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen bij het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Wilt u zelf de installatie uitvoeren van de Ajax alarmsysteem? In onze webwinkel kunt u zelf het alarmsysteem samenstellen naar uw eigen wensen. Indien u toch hulp nodig heeft bij het installeren van uw alarmsysteem, dan helpen wij u hiermee graag verder.

Contact informatie Alarmsysteem-woning.nl ( Beveiligingsbedrijf Nijmegen )

Bezoekadres op afspraak

Eisenhowerstraat 34 6566CR Millingen aan de Rijn

Telefoon: 06-16381869

E-mail: info@alarmsysteem-woning.nl

KVK: 54907268

BTW NR NL001877536B37

IBAN: NL28KNAB0255483821

X